søndag 12. oktober 2008

Barnevakt..og HØSTFERIE!!

Å få en 3-åring til å skjønne at det ikke er vits å stå opp kl 7 er alt annet enn enkelt! Men takk og pris for barnetv!! Ellers er det jo regn og storm ute, men det synes jeg bare er koselig. Ingenting er som å sovne til ,eller våkne til, regnet som trommer mot tak og vegger..

Linus får vel ikke de helt store utfartene da, men en liten tur ned til sjøen ble det både i går og i dag. I sol i går og i plaskregn i dag.

Noa tasser rundt her og skulle aller helst spist hele dagen! Matvett! :) Får spare litt plass i den lille magen til middag hos farmor.

Så får vi se hva uka binger, liste over ting som skal gjøres er skrevet. Leiligheten er vasket og det o store kontoret er endelig ryddet!

Fole svert!

3 kommentarer:

Anonym sa...

no har i sendt avgårde mail ang mulighet for å låne hytta - og håpar på posetivt svar da vettu...

kjekt at du kosa deg som barnevakt -

Anonym sa...

Hei Ragnhild!
Kjekt å følge bloggen din for oss storbybeboere :) Du er heldig som har ferie, bruk den godt og kos deg

Anonym sa...

smokescream
godt å høre det plasker ned nordafor også. hjalp en av teselskap på Røbekk-gutta å flytte på lørdag. stort sett mellom regnbygene. broren hadde fått tak i et fantastisk sekkehjul for varebuksering i trapper. tre små hjul i roterende trekant. apropos hjul. ble sykling i regnværet søndag. ca 35. medvind fra vest. gjennomsnitt på svært nært 29 i timen over nesten 1 mil. he he. mulig SO og brødrene har en treningsblogg e kan bli med på. men før e gir meg, så må e minne Gunda på å ikkje glemme stettglass denne gangen.