søndag 20. september 2009

God underholdning

Et par timers virkelighetsflukt, i god amerikansk stil. Just the way I like it! 

The proposal

http://www.ask.com/movies/film/The-Proposal/400798

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er det noe vi ikke vet? ellers underlige ordbekreftelser notsofoxy, nekter å tro det er random. ikke vet, altså the proposal. så bloggeren er ferdig med påskeferien. godt noen gidder å glede sine venner.
smokescream titter ut av røyken

Ragnhild sa...

Hei Smokescream! Påska er vel overstått! Takk for at du stikker innom!! Har savnet kommentarene dine!!Ta deg en tur til Molde snart da!!

Anonym sa...

Tur til Molde? Det regner vel like mye der som her. Hater regn. En fantastisk dag i august. Da var det sol, fønvind og 26 grader i timesvis. en torsdag. på hode i en grøft. er det ikke et skriftsted som lyder den som graver en grav, faller selv i den? får håpe det blir gravemaskinen som går i grøfta og ikke den som styrer oljetrykket. skal vise bilder en gang. tomta ser ut som det har vært flere granatnedslag. ei gravemaskin på hver side. og hauger med stein og gjørme. heldigvis noenlunde atskilt. steinen får vi bruk for når vi forhåpentligvis en gang skal fylle igjen kraterne. har du skjønt det? nye og flere dreneringsrør! kommer til å ta ukesvis. så Moldetur blir det nok ikkje i år. vurderte mezzoforte, men forsvant i flommen
scream