lørdag 15. november 2008

Har jeg blitt voksen??


Eller var det bare for tiden dårlig helse kombinert med altfor mye folk og altfor stor Ica maxi butikk som gjorde at jeg tok meg en kopp kaffe mens jeg handla??? Det rareste er at det faktisk var godt! Hva skjer a??

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hjelp - handle på ica maxi ! husk alle andre prisene der er mye høyere enn snittet (ifølge dei som kan priser) så da må en kun kjøpe akkurat det som er billigst.

Til Arve :
Det var sikkert ikke tilfeldig at Ica Maxi åpnet på den 12. ....

Anonym sa...

Jepp! Handlet kun tilbudvarer..2 for 1 og 3 for 1 :)

Unknown sa...

På tide! Kaffe er livsnytelse i en liten kopp!

Anonym sa...

Kan takke May Hege som skjenket meg en presskanne i gave da hun og Nils overnatta her i høst. Det har ført til at jeg har servert skikkelig kaffe til gjester...særlig Svanhild ;)..og tatt en kopp selv..

Anonym sa...

hvorfor er nok nok??????

tenkte jeg fant oppfølging av den kommentaren her men nei da...

Anonym sa...

Nok oppgaveskriving...:)

Anonym sa...

Så på lokal nrk mr at frps harald timoteus nesvik tar alkoholisme på alvor. og ikke tenk nå at dette har noe som helst med tidligere intens sms utveksling å gjøre ok? det har vel vist seg at de spilleautomatene som er plassert i barer var de beste pengemaskinene? kanskje det hadde vært fint for butikkene at de serverte godt med sprit til kundene, og prøvde med sånt subliminalt eller noe budskap på høyttalerne at du må fylle handlevogna til randen. og tiltaket kan sikkert begrunnes med finanskrisen, så den ikke blir realøkonomikrise. og en e kjenne herfra Ålesund er blitt jaget fra visninger fordi meglerne mener han er skyld i den verdensomspennende krisen, og har snakket ned aksjer og boligpriser over hele landet. stakkars professor Grytten ved NHH han bør få brownies han. har e væt på den nye butiihikken med viiiihviinnn i hyllene hele døyne og skallfdl e stemmne fremskittsparteiet? trokke det
smokescreeeeem

Anonym sa...

Du Arve du Arve!Du sier noe der!
Kor du tar det fra?

Må bli spillekveld snart! Kanskje før jul...får se om jeg får det til :)

50 svele takk!